BAŞİSKELE MECLİSİNDE ÜÇ GÜNDEM MADDESİ
2.11.2012 09:58:24

Başiskele Belediyesi Meclis ayı toplantısı Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Hüseyin Ayaz başkanlığında gerçekleşen meclisin gündeminde üç madde yer aldı. Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde gelen madde; plan ve bütçe komisyonuna havale edilirken, Yeniköy mevkiinde kapalı spor salonu yapılmasıyla ilgili yerin tahsis kararı da oy birliğiyle kabul edildi. Öte yandan plan tadilatı ile ilgili madde de ise süre uzatımı istendi.

Valilik tarafından meclise gelen ve gündeme alınması istenen madde ile ilgili konuya Başkan Hüseyin Ayaz, Vezirçiftliği Mahallesi'nde yer alan alanın ilköğretim tahsis alanı olarak okul yapılması için kullanılması şeklinde bir açıklık getirdi. Daha sonra yapılan oylamada bu madde de meclis tarafından kabul edildi. Başiskele Belediyesi önümüzdeki ayın meclis toplantı tarihini 4 Aralık olarak karara bağladı.