BAŞİSKELE´DE GECE SOKAKLAR IŞIL IŞIL
16.11.2012 14:42:53

Başiskele Belediyesi'nin ilçe genelinde yaptığı çalışmalar şık aydınlatmalar sayesinde gece de eşsiz bir görüntüye kavuşuyor

Başiskele Belediyesi özellikle ilçenin önemli güzergâhlarında yer alan caddeleri yol aydınlatmalarıyla destekleyip eşsiz bir manzaraya kavuşturuyor.  Başiskele Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçeye kazandırılan çalışmalar, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün düzenli bakımı sayesinde gerçekleşen koordinasyon ile göz kamaştıran estetik bir görüntü kazanıyor.

Ekipler biten yol genişletme ve asfalt çalışmalarının ardından caddeleri yol aydınlatmalarıyla kapladı. Akşamları ışıl ışıl olan bu caddeler vatandaşlar tarafından da beğeniyle karşılanıyor. Öte yandan ilçe yapılan saat kuleleri ile süs havuzları da bu aydınlatmalar sayesinde görenleri seyri doyulmaz bir manzaraya kavuşturuyor. Başiskele Belediyesi bugüne kadar yaklaşık 800 aydınlatma yaparak deyim yerindeyse ilçeye gece şıklığı kazandırdı.