KARADENİZLİLER MAHALLESİ ASFALTLANDI
22.11.2012 15:16:17

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne ekipleri ilçenin muhtelif yerlerinde asfalta hazır hale getirilen noktalara sıcak asfalt sermek için harekete geçti. Çalışmaları yerinde inceleyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, alt yapısı biten sokakların sıcak asfalt ile yenileneceğini belirterek, "Başiskele Belediyesi olarak ilçemizde belirlenen noktaları, havaları en işi şekilde değerlendirerek,  asfaltla kaplıyoruz" dedi.

1500 TON ASFALT

Ekipler, alt yapısı tamamlanan ve asfalta hazır hale getirilen sokaklar için önceki gün harekete geçti. Karadenizliler Mahallesi ve Yeşilyurt Mahallesi'nde çalışmalarına başlayan ekipler asfalt için son hazırlıklarını tamamlayıp, asfalta başladı. Son ölçümlerini yapan ekiplerin ilk olarak asfalta hazır hale gelen Karadenizliler Mahallesi'ndeki Gafur Sokak, Fulya Sokak, Çise Sokak,  Öncü Sokak, ve Erkut Sokakağı asfaltla kapladı. Toplam 1500 ton asfalt serilmesi planlanan sokakların uzunluğu ise 600 metreye ulaşıyor.