SPONSOR ACARLAR´DAN İFTAR
3.07.2015 17:02:09

Başiskele Sahili'nde düzenlenen iftar masaları, hafta içi her akşam binlerce kişiyi ağırlıyor. Her yıl geleneksel olarak Başiskele Sahili'nde kurulan iftar sofrasında, her mahalleden binlerce kişinin katılımı ile oruçlar açılıyor, dualar ediliyor.

Başiskele Belediyesi'nin iftar yemeği ve ramazan etkinlik programı hafta içi her akşam Başiskele Sahili'nde gerçekleşiyor. İftar programına ilçe halkı ve diğer ilçelerden gelen misafirlerin ilgisi yoğun olarak devam ederken Ramazan ayının tüm bereketi kardeşlik ve paylaşma duygusu ile yaşanıyor. Haraketli saatlerin yaşandığı Başiskele Sahili'nde iftar sonrası çocuklar oyun alanında vakit geçirirken aileler ise çaylarını yudumluyor.

Acarlar Otomotiv Ltd.Şti. katkıları ile verilen iftar yemeği sonrasında program Mustafa Özcan Güneşdoğdu ilahi konseri ile devam etti. Sanatçı Mustafa Özcan Güneşdoğdu sahneye aldığı çocuklarla seslendirdiği eserler ailelerden büyük alkış aldı.