HABERLER
ÖĞRENCİLERDEN DUYARLI DAVRANIŞ
Orjinal Resim
29.02.2016 15:47:12

Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Bünyesinde bulunan Hayır Çarşısı sosyal belediyecilik kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere hizmet veriyor. Başiskele Belediyesi Hayır Çarşısı "iyilik ver, iyilik al" sloganıyla elindekini paylaşmak isteyenlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü kuruyor.

 

Başiskele Belediyesi'nin güçlü sosyal projeleri arasında yer alan ve hayata geçtiği günden bugüne ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek sağlayan, yardımsever vatandaşların desteğiyle her geçen gün güçlenen Hayır Çarşısına öğrenciler ve velilerde destek sağlıyor. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatı ile kurulan Hayır Çarşısı vatandaşlar arasında birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularıyla hizmet veriyor.

 

Bu kapsamda Başiskele'de Hayır Çarşısı aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına katkı sağlamak için evlerinde kullanmadıkları temiz durumdaki giysilerini öğretmenleri öncülüğünde toplayan "Toplum Hizmeti Çalışması" gerçekleştiren Barbaros İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri poşetlerini Hayır Çarşısı çalışanlarına teslim etti.

 

Öğrenciler tarafından bağışlanan bay ve bayan çocuk giysileri hayır çarşısında ayrıştırılarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım