BAŞİSKELE SAHİLİ´NDE İFTAR VE DUA GECESİ
14.06.2016 15:00:41

Mübarek Ramazan ayında düzenlediği etkinliklerle Başiskele halkına dolu dolu bir Ramazan yaşatan Başiskele Belediyesi, geleneksel hale gelen iftar programlarını her yıl olduğu gibi bu yıl da Başiskele Sahili’nde düzenliyor. İftar programlarında 3 bin kişi aynı anda orucunu açıyor. Hiç tanımadığı insanlarla aynı sofrayı paylaşan vatandaşlar arasında yeni dostluklar kuruluyor, keyifli sohbetler yaşanıyor.

Halkın buluşma noktası haline gelen Başiskele Sahili’nde düzenlenen programlarda ayrıca Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve dini sohbetler gerçekleşiyor. İftar saati öncesi vatandaşları masalarında ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz hoş geldiniz diyerek, istek ve önerilerini dinliyor. 2 gün Limaş A.Ş’nin katkıları ile verilen iftar yemeği sonrasında sahne alan Grup Dergâh ilahi dinletileri ile Ramazan ayının maneviyatını hisseden vatandaşlar duygulu anlar yaşadı. Birbirinden güzel ilahileri kendilerine özgü bir tarz ile söyleyen Grup Dergâh program sonunda yaptırdığı dua ile gönülleri mest etti.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Grup Dergâha teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.