HABERLER
BAŞKAN AYAZ´IN BAYRAM MESAJI
Orjinal Resim
4.07.2016 20:44:18

Her yıl kutsal bir misafir gibi ruhlarımıza güzellik, gönüllerimize zenginlik veren, iradelerimizi eğiterek toplumsal hayatımıza huzur getiren Ramazan-ı Şerif'i, "huzurun yıldızı" olan Başiskelemizde bu yıl da kardeşlik, dostluk ve dayanışma içerisinde bir arada geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Başiskelemize yakışır bir şekilde yaşamaya ve yaşatmaya çalıştığımız bu mübarek ayı, kurduğumuz huzur sofraları, tasavvuf dinletileri, ilahi konserler, Kuran-ı Kerim tilaveti ve sema gösterisi gibi birçok etkinlikle taçlandırıyor, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi kat be kat artırarak huzurlu kentimizin yıldızını daha da parlatıyoruz.

Hamd olsun ki, birlikteliğimizin ve yaptığımız ibadetlerin verdiği huzur ve mutluluğun sevinciyle bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş bulunuyoruz. Bayramlar, karşılaşılan tüm sıkıntılara ve zorluklara karşı, birlik ve beraberlik içinde yaşamanın, ortak değerleri paylaşmanın en yoğun şekilde hissedildiği, küskünlük, kırgınlık ve kızgınlıkların unutulup, dostluk, kardeşlik, barış, huzur ve sevgiyle gönüllerin birleştiği çok özel günlerdir. Bu manada bizler de, asırlarca barış ve adalet timsali olmuş büyük bir medeniyetin mirasçıları olarak, bayramlarımızı milli birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi için önemli bir fırsat olarak değerlendirmeli, başta kendi eş, dost ve akrabalarımız olmak üzere bütün hasta, yaşlı ve kimsesizleri ziyaret ederek, hayır dualarını almalı, yetimlerimizi ve çocuklarımızı sevindirmeliyiz.

Bütün bu duygu ve düşüncelerle, Başiskeleli hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, bu mübarek bayramın bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi ve dostluğumuzu pekiştirmesini, milletimizi iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını temenni ederim.

 

Hüseyin AYAZ

Başiskele Belediye Başkanı

 

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım