BAŞKAN AYAZ RAMAZAN BAYRAMI´NDA HALKIYLA BİRLİKTE
7.07.2016 18:08:35

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Ramazan Bayramı’nı halkıyla ve ilçede faaliyet gösteren esnaflarla geçirdi. Birinci günü yapılan halk bayramlaşmasının ardından Başkan Ayaz bayramın ikinci ve üçüncü gününü de Başiskele esnafını ziyaret ederek geçirdi.

Başiskele’yi karış karış gezerek, bayram sevincini esnaf ve vatandaşlarla paylaşan Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı vatandaşlar memnuniyetle karşıladı. Sürekli halkıyla birlikte olan, onların istek ve taleplerine göre Başiskele’de insan odaklı çalışmalar gerçekleştiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’nin şanslı insanlarına hizmet veren Başiskele esnafıyla bayram boyunca birlikteydi. Ramazan Bayramı’nın ikinci ve üçüncü gününde işyerleri açık olan işyeri sahipleri ve çalışanlarının yanı sıra alışveriş yapan vatandaşların da bayramını kutlayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz hasta ve yaşlı ziyaretinde de bulundu.