HABERLER
STANDARTLARI YÜKSEK BAŞİSKELE´NİN YENİ YOLLARI
Orjinal Resim
13.07.2016 17:35:14

Başiskele’de yeni abone çalışmaları sonucunda ve ağır tonajlı araçların zarar verdiği asfaltların yenilenmesi için çalışma başlatan Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri başta ana arterler ve caddeler olmak üzere tespit edilen noktalarda asfalt yenilenmesi yapıyor. Ana yollar başta olmak üzere,  hemen hemen tüm mahallelerde çok önemli çalışmaların yapıldığı Başiskele’de yollar modern bir hal alıyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz her fırsatta ilçeye modern yollar kazandırılması ve prestij caddelerin hayata geçip, hizmete sunulması için ekipleriyle çalışmaları yerinde inceliyor ve gerekli talimatları veriyor. 2016 yatırım programına alınan ve yeni düzenlemelerin yapıldığı cadde ve sokaklarda gözle görülür bir değişim yaşanıyor.

Başiskele’de her gün ortalama 45 ton sıcak asfalt kullanılarak yapılan onarımların yanı sıra alt yapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklar da asfaltlanıyor. Özellikle trafik akışının yoğun olduğu, toplu taşıma araçlarının kullandığı Yeşilyurt Mahallesi Hürler Caddesi ve Galip Erenoğlu Caddesi ile Yaylacık Mahallesi ve Paşadağ Mahallesi’ne sınır olan Yarışalan Caddesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte sıcak asfaltla kaplanıyor. 

l Fotoğraflar
 
Hürler Caddesi Orjinal Resim
Hürler Caddesi Orjinal Resim
Hürler Caddesi Orjinal Resim
Hürler Caddesi Orjinal Resim
Yarışalan Caddesi Orjinal Resim
Yarışalan Caddesi Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım