HABERLER
HİZMETLER HERKESE BURADAN ULAŞACAK
Orjinal Resim
28.07.2016 10:33:10

Başiskele Belediyesi Şehitekrem Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan ve iç tefrişat, bahçe düzenlemeleri süren Bahçecik Semt Konağı’ndan verilecek olan birçok hizmet halkla buluşacak.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, seçim beyannamesinde söz verdiği semt konakları projesinin 6.sını geçtiğimiz gün hizmete açtı. Vatandaşlardan son derece ilgi gören ve yoğun talep ile kurs ve etkinliklerine devam eden semt konaklarının her geçen gün bir yenisi hizmete açılıyor. Yapılan çalışmalar doğrultusunda da talep edilen noktalarda yeni semt konaklarının yatırım planları yapılıyor. Başkan Ayaz, Şehitekrem Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan, iç tefrişat ve bahçe düzenlemeleri devam eden semt konağı ve sosyal yaşam merkezini gezdi. Semt konağı hakkında çalışmayı yapan Park Bahçeler Müdürlüğü’nden bilgi alan Başkan Ayaz hizmetlerin halka ulaşmasını çok önemsediğinin altını çizdi.

2 bin 600 m² alan içinde bulunan ve 1500 m² 3 katlı binadan oluşan semt konağı ve sosyal yaşam merkezinde birçok hizmet Bahçecik bölgesinde halk ile buluşmuş olacak. Semt konağının en alt katı iki adet muhtarlık hizmet binası ve belediye irtibat bürosu olarak kullanılacak. Üst katta aile hekimliği olarak hizmet verilecekken,  bir üst katı bilgisayar odası, kütüphane, ve eğitim odalarından oluşuyor. 40’ar kişilik iki konferans salonunun bulunduğu semt konağından birbirinden faydalı ücretsiz kişisel gelişim seminerleri, sağlık konferansları ve etkinlikler gerçekleştirilecek. En üst katının da gençlere ayrıldığı konakta gençlere yönelik bilardo, masa tenisi, langırt gibi etkinliklerin yanı sıra sohbet edecekleri bir ortam sağlandı. Böylece konağın bir katı da gençlik merkezi olarak kullanılmış olacak.

Başkan Ayaz, komşuluk ilişkilerini arttıran ve mahalle öğrencileri için etüt merkezi hizmeti veren semt konaklarının mahallilerin ortak alan ve sosyal tesisi şeklinde kullanıldığını belirtti. “Bu zamana kadar hizmete açtığımız tüm semt konaklarımıza mahalledeki komşularımız sahip çıkıyor ve hep birlikte etkinlik, kurs ve eğitimlere devam ediyorlar. Bizler de her fırsatta onlarla bir araya geliyoruz ve ben onlara misafir oluyorum. Katılım sağlayan tüm komşularıma bu anlamda da çok teşekkür ediyorum.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Şehitekrem Mahallesi Orjinal Resim
Şehitekrem Mahallesi Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım