HABERLER
KENT ESTETİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ
Orjinal Resim
28.07.2016 12:04:19

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Kılıçarslan Mahallesi Hürriyet Caddesi ile İznik Caddesi’nin kesiştiği bölgeye estetik bir dokunuş yapıyor.

Başiskele’de her geçen gün yeni yapılaşma ile yerleşim yerleri, konut oranları artıyor. Bu doğrultuda Başiskele Belediyesi’nin icracı birimleri bir bir talepleri yerine getiriyor. Planlı ve yaşanabilir alanlar oluşturmayı hedefleyen ekipler imar planları doğrultusunda yollar açıyor, asfaltlıyor, estetik perde duvarlar ile işliyor. Daha kullanışlı, daha estetik, daha kesintisiz ulaşıma hizmet eden birçok cadde ve sokak yeni yüzüne kavuşuyor.

Bu kapsamda Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatları doğrultusunda Kılıçarslan Mahallesi Hürriyet Caddesi ile İznik Caddesi’nin kesiştiği noktada metruk bir bina yıkılarak yerine kent mobilyasına yakışır estetik bir saat çalışması ve kavşak düzenlemesi yapılacak. Mahalle muhtarı, başkan yardımcısı, ilgili birim müdür ve amirleriyle yerinde incelemeler yapan Başkan Ayaz: “Başiskelemiz’e yakışır bir çalışmanın daha startını verdik. Bölgemizde hem ulaşımın kesintisiz sağlanması hem de kent mobilyamıza yakışır estetik bir görünümü kavuşması için arkadaşlarımız çalışmalarına başladılar. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım