HABERLER
BAŞİSKELE´DE YAPILAŞMA ARTIYOR
Orjinal Resim
28.07.2016 14:20:54

Başiskele sadece Kocaeli değil Marmara’nın yaşamak için tercih edilen ilçelerinden biri haline geldi. Her geçen gün yeni binalar yapılıyor ve bu binalara giden yeni imar yolları açılıyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz göreve geldiği günden bu yana Başiskele’yi sanayi kenti yaparak güzel coğrafyasını kirleten bir başkan yerine tam bir yaşam şehri haline getirdi. Doğru planlama ve yararlı vizyon çalışması ile gelecek nesillere daha temiz daha güvenilir daha gelişmiş modern bir kent teslim etmeyi hedefleyen Başkan Ayaz, Başiskeleli tüm hemşehrilerinin lehine geleceğini düşünen yatırımlar yapıyor.  

Başkan Ayaz’ın bu vizyoner bakış açısı kapsamında Yeniköy Merkez Mahallesi Kanık Sokak’ta yeni yol açımı çalışmaları sürüyor. İlçenin birçok mahallesinde süren yol açımı çalışmalarını ekibiyle birlikte sahada kontrol eden Başkan Ayaz, önceki gün Yeniköy Merkez Mahallesi’nde idi.

Başiskele Belediyesi meclis üyesi Muharrem Gökbayrak, başkan yardımcısı, ilgili birim müdür ve amirleri ile yerinde incelemeler yapan Başkan Ayaz ekibinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaların daha hızlı tamamlanması için talimat veren Başkan Ayaz: “Başiskele’de yol açma çalışmalarımız tüm ekiplerimizin koordinesiyle devam ediyor. Yaşamak için tercih edilen bir kentte yeni yapılaşmaların çok olmasından dolayı her geçen gün yeni bir yol açımı gerçekleştiriyoruz. Amacımız yeni yapılaşmaların gün geçtikçe arttığı ilçemizde vatandaşlarımızın ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamadan evlerine ulaşmasıdır.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Yeniköy Merkez Mah. Kanık Sokak Orjinal Resim
Yeniköy Merkez Mah. Kanık Sokak Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım