HABERLER
BAŞİSKELE´DE 17 AĞUSTOS DEPREM PROGRAMLARI
Orjinal Resim
16.08.2016 12:22:53

Başiskele Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da merkezi bölgelerde cami ve mezarlıklarda programlarına devam ediyor. Başiskele İlçe Müftülüğü ve cami hocalarının iştiraki ile gerçekleşen programlarda mahalle muhtarları ve meclis üyeleri tam katılım sağlıyor. Programlarda Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve sohbetler yer alıyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, 17 Ağustos deprem şehitlerini anma gününü unutmadık, her sene olduğu gibi bu sene de camilerimiz ile ortaklaşa o gün kaybettiğimiz tüm şehitlerimiz adına Kur’an-ı Kerim tilavetleri okutuyoruz. 17 Ağustos’ta hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet aradan 17 yıl geçmesine rağmen acılarını hala dindiremeyen yakınlarımıza sabırlar diliyoruz” dedi.

Aşağıdaki bölge merkezlerinde sürecek 17 Ağustos deprem şehitleri programı aşağıdaki gibidir:

Bahçecik’te program öğlen namazı sonrası Bahçecik Merkez Mezarlığı’nda, Yeniköy’de ikindi namazı sonrası Yeniköy Merkez Mezarlığı’nda, Karşıyaka’da Altınkent Cami yanı Altınkent Parkı’nda ve Yuvacık Yeşilyurt Cami’nde akşam ile yatsı namazı arasında, Kullar’da Er-Der Kocaeli İl Temsilciliği ve Kocaeli Trabzonlular Derneği’nin düzenlemiş olduğu program Başiskele Belediyesi Kullar Kültür Merkezi’nde 18.00-21.00 arasında ve aynı zamanda Kullar’da 18 Ağustos’ta Kullar Merkez Cami önünde program yapılacaktır.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım