HABERLER
BAŞKAN AYAZ OTOPARK İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
Orjinal Resim
19.08.2016 10:33:55

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz önceki gün ekibiyle birlikte Yeşilyurt Mahallesi’nde çalışmaları süren açık otoparkı yerinde inceledi.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşilyurt Mahallesi’nde yapımına başladığı otopark alanının zeminini betonla kaplıyor. Yapımı büyük ölçüde tamamlanan açık otoparkın bölge halkının ihtiyacına cevap vermesi bekleniyor. Otopark düzenleme çalışmasıyla trafik akışının da daha düzenli hale gelmesi planlanıyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: “ Yeşilyurt Mahallemizin bu bölgesi özellikle esnaflarımızın son derece yoğun olduğu bir bölge. Burada gerek esnaflarımızın tedarikçileri gerekse müşterileri tarafından oldukça yoğun kullanılan bir cadde olmasından dolayı araç trafiğinde aksaklıklar yaşanmaktaydı. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda gerçekleştirecek olduğumuz bu açık otopark çalışması ile birlikte mahalledeki önemli bir sorun ortadan kalkmış olacak” dedi.

Başiskele Belediyesi Yeşilyurt Mahallesi Çuhadar Caddesi üzerindeki araç parkı sorununa çözüm üretmek amacıyla Berat Sokak ve Zeytin Sokağın birleştiği alanı değerlendirdi ve açık otoparka dönüştürdü. 400 metre karelik alanda zemini betonla kaplayan ekiplerin çalışmaları kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım