HABERLER
BAŞKAN AYAZ BAHÇECİK´TE SON ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Orjinal Resim
19.08.2016 12:18:55

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Şehitekrem Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde tamamlanan çalışmaları ekibiyle birlikte yerinde inceledi.

Başiskele Belediyesi’nin özenle sürdürdüğü çalışmalar sonunda Şehitekrem Mahallesi Hürriyet Caddesi güzel bir görünüme kavuştu. Muazzam manzarası ve temiz havasıyla birçok vatandaş tarafından yaşamak için tercih edilen Başiskele’nin gözde mekanlarından Bahçecik bölgesinin merkezi olan Hürriyet Caddesi son derece modern, estetik bir görünüme kavuştu. Ana caddenin merkezi yer olmasından dolayı yenilenmesi üzerine cami önüne estetik korkuluk ve çiçek saksıları yerleştirildi. Birbirinden renkli çiçekler ile bezeli cadde, mahalle sakinleri tarafından çok beğenildi.

Başkan Ayaz son çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlar ile sohbet etti ve çalışmalar hakkında beğeni ve yorumlarını dinledi. Başkan ayaz çalışmaların en yakın zamanda tüm detayları ve son rötuşları ile tamamlanmasının ardından açılışının yapılacağını belirtti.

Yaklaşık 550 metre uzunluğundaki yolda yapılan düzenleme çalışmalarında kullanım ömrünü tamamlamış parke taşları sökülerek caddenin elektrik ve yağmur suyu hatları yenilendi, dekoratif perde duvarlar yapıldı, zemine 4 bin 600 m² beton atıldı. Betonla kaplanan yolun üzeri aşınma asfaltı ile kaplanarak caddenin yaya kaldırımları yapıldı. Bahçecik Merkez Cami önünde de düzenleme yapan ekipler korkuluk yaptıkları yol kenarını mevsimlik çiçeklerle renklendirdi. Son olarak asfaltın yol çizgilerinin de çizilmesiyle Bahçecik Merkezi yeni görünümüne kavuştu.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım