SEYMEN YENİ YALI SOKAĞA ESTETİK DUVAR YAPILACAK
22.08.2016 12:10:25

Başkan Ayaz önceki gün ekipleriyle birlikte gerçekleştirdiği saha ziyaretinde Seymen Mahallesi Yeni Yalı Sokağı da yerinde inceleyerek talimatlarda bulundu.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Seymen Mahallesi Yeni Yalı Sokak’ta gerçekleştirmiş olduğu saha ziyaretinde incelemelerde bulundu. Mevcut kaldırımların düzenlemesi ve imar yolunun genişletilerek, asfalt, çift taraflı dekoratif duvar ve aydınlatma çalışmanın yapılması için talimat verdi. Ekipler yerinde incelemelerde bulunarak üst yapı yatırım planlarına aldı.

Başiskele’nin özellikle yaz aylarında çok kullandığı Başiskele Sahil şeridine giden yollardan biri olan Seymen Mahallesi Yeni Yalı Sokak tamamlandıktan sonra yollar modern görünüme kavuşacak. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın ilçenin dört bir yanında hizmete sunduğu prestij caddeler Başiskeleliler tarafından çok beğeniliyor.