TOPRAK KAYMALARINA DUVAR ÇÖZÜMÜ
22.08.2016 12:21:07

Başiskele Körfez Mahallesi’nde hava şartlarının yağışlı olduğunda herhangi bir toprak kayması olmaması için Başiskele Belediyesi duvar çalışmalarını başlatıyor.

Başkan Ayaz önceki gün Körfez Mahallesi’nde duvar yapılacak yerleri gezerek ekibiyle birlikte yerinde keşifler gerçekleştirdi. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: “Hava şartlarının müsaade ettiği bu aylar içerisinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe içerisinde ihtiyaç duyulan ve vatandaşlarımızın talep ettiği bölgelerde üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Başiskele topografik yapısı itibariyle dağınık bir yerleşim alanına sahip. Bu da yağmur suyunun yolları aşındırmasına sebep oluyor. Ekiplerimiz de bu konuda saha çalışmalarını yapıp taş duvar ve perde duvar çalışmalarını tamamlıyor.” dedi.

Ekipler Körfez Mahallesi’nde toprak kaymasını önlemek için 18 metrelik bölgede desenli perde duvar çalışmaları için kazıları gerçekleştirdiler ve çalışmalara devam ediyor.