ÖĞRENCİLERİMİZE YENİ SOSYAL ALANLAR
22.08.2016 17:15:27

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın eğitime olan hizmetleri devam ediyor. Okulların ihtiyaçları üzerine harekete geçen Başiskele Belediyesi ekipleri öğrencilerin sosyal aktiviteler yapacakları alanları yenileyerek okulların çevre düzenlemeleri ile ilgili çalışmalar gerçekleştiriyor.

Başiskele halkına yönelik yaptığı hizmetlerin yanı sıra eğitime de destek olan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz gelen talepler doğrultusunda okulların isteklerini de yerine getirmeye çalışıyor. Okulların spor altyapılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Atakent Mahallesi’nde bulunan Denizdibi Okulu’nun bahçesine standartlara uygun 510 m2. basket ve voleybol sahası yapıldı. Benzer çalışmayı Aydınkent  Okulu bahçesinde yapan ekipler burada da 365 m2 futbol sahası yapımını tamamladı.

Başiskele Belediyesi ekipleri ayrıca Yaylacık Mahallesi Hacı Mustafa Özsoy Okulu bahçesinin zeminini 450 m2 betonla kapladı.

Aydınkent Okulu Orjinal Resim
Denizdibi Okulu Orjinal Resim