17 AĞUSTOS FAY HATTI YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR
23.08.2016 11:32:52

Başiskele Belediyesi’nin ilçenin dört bir yanında hizmetlerini sürdüren ekipler, altyapısı hazır olan 17 Ağustos Fay Hattı Bulvarı'nda asfalt, yaya kaldırımı ve orta kaldırım çalışmalarının tamamlanması ardından ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor.

Daha önce açık olan yağmur suyu kanallarının genişletilerek kapalı menfeze çevrilmesinin ardından yürüyüş yolu için özel bir alanın ağaçlandırılarak düzenlendiği, cadde ve sokaklarının büyük bir bölümünde dekoratif duvar ve parke yol çalışmalarının tamamlandığı Yeşilyurt Mahallesi’nin Bulvarında yeni düzenlemeler yapılıyor. İki geliş iki gidişi ile 17 Ağustos Fay Hattı Bulvarı’nda devam eden çalışmalar kapsamında Başiskele Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri hummalı çalışmalarını tamamlıyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’da önceki gün çalışmaları yerinde inceleyerek ekip ile sohbet etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.