ALTYAPISI TAMAMLANAN YOLLAR ASFALTLANDI
26.08.2016 14:13:29

Başiskele’de yol açma çalışmaları yapan Başiskele Belediyesi ekipleri, alt yapısı tamamlanan bölgelerde asfalt ve parke yol çalışmalarını gerçekleştiriyor. Son olarak Fatih Mahallesi Ayyıldız Sokak, Malazgirt Sokak ve Bahtiyar Sokağın bir kısmında yapılan altyapı çalışmasının ardından yollar sıcak asfaltla kaplandı.

Hem öğrencilerin hem de mahalle sakinlerinin ulaşımlarını sağladıkları Fatih Mahallesi Ayyıldız ve Malazgirt Sokağın yol genişlemesi, taş duvar ve korkuluklarının yapılmasının ardından sokaklar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte asfaltlandı. Böylelikle Hoca Ahmet Yasevi Caddesi ile Arifağa Sokağa bağlantı sağlayan yollar sayesinde ulaşım daha güvenli kısa hale geldi.