YOLLAR PARKE TAŞLARIYLA KAPLANIYOR
26.08.2016 14:19:53

Yeniköy Merkez Mahallesi Kanık Sokak, Tomurcuk Sokak ve Çınar Caddesi’nde bir süre önce başlayan yol genişletme ve perde duvar çalışmalarının ardından yollar parke taşları ile kaplanmaya başlandı.

Başiskele Belediyesi ilçenin hemen hemen her cadde ve sokağında ihtiyaca ve taleplere uygun çalışmalar gerçekleştiriyor. Mahalle halkının yaşamlarını kolaylaştırmak için hizmetlerine ara vermeden devam eden ekipler örnek ve başarılı çalışmalar sergiliyor. Çevreye duyarlı ve şehir estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını yürüten Başiskele Belediyesi vatandaşların ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol, kaldırım yapım ve tadilatları kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Çalışmalar kapsamında Yeniköy Merkez Mahallesi Kanık Sokak, Tomurcuk Sokak ve Çınar Caddesi’nde yollar parke taşları ile kaplanıyor.