HABERLER
KAMERİYELERİN BAKIMLARI YAPILIYOR
Orjinal Resim
20.09.2016 10:58:34

Başiskele Belediyesi Başkan Ayaz’ın yeşili ve doğayı koruyan vizyonuyla göreve geldiği günden bu yana Başiskele’de park ve yeşil alan oranı arttırıldı. Başiskele’de her geçen gün nüfusun artmasıyla birlikte park ve yeşil alanların artması da bir yaşam şehri yönetimi anlayışının ne derece hakim olduğunu ispat edecek şekilde. Bu kapsamda Başkan Ayaz’ın talimatları doğrultusunda her yeni yapılaşma ve nüfusun yoğunlaştığı bölgelerde park ve sosyal donatı alanları, peyzaj yeşillendirme çalışmaları yapılıyor. Artan nüfusa doğru orantıyla artan sosyal alanlara sürekli bakım yapılıyor.

 

Yapılan hizmetlerin devamlılığının sağlanmasına da önem veren Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mevcut parkları yenileyip güzelleştiriyor. Çalışmalar kapsamında parkların oyun gruplarının yanı sıra kameriyelerde temizlenip tamiratı ve boyası yapılıyor.

 

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kent yaşamında halkın doğayla baş başa kalabildiği, yeşili yaşayabildiği en yakın mekanlar olan parkların temizlik ve bakım çalışmaları düzenli olarak yapıyor. Eksiklik tespit edilen parklarda öncelikli olarak oyun gruplarının tamiratını yapan ekipler daha sonra ailelerin dinlenmek sohbet etmek için kullandığı kameriyelerinin bakımlarını yaparak boyamalarını gerçekleştiriyor.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım