ÇEVRE VE YAŞAM KALİTESİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
21.09.2016 11:03:53

Yeşiliyle, sosyal alanlarıyla, modern yollarıyla Başiskele her geçen gün yenileniyor. Cadde ve sokaklarda yapılan düzenlemeler sayesinde çevre ve yaşam kalitesi de her geçen gün artarken yapılan düzenlemeler mahalle sakinlerine huzur ve güven veriyor.

Başiskele'de artan yapılaşma ve nüfusla birlikte ihtiyaç duyulan yol yapım çalışmalarında hızlı bir artış gözleniyor. Talepleri yerine getiren Başiskele Belediyesi vatandaşların sağlıklı şekilde ulaşım sağlamaları için yeni açılan yolları kısa sürede tamamlayarak hem araç hem yaya trafiğine açıyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yapılaşmanın artarak nüfusun yoğunlaştığı Fatih Mahallesi Çam Sokak ve bu sokağa bağlantısı olan sokakları parke taşlarıyla kaplıyor.