HABERLER
YENİ KAYITLAR EKİM AYINDA BAŞLIYOR
Orjinal Resim
22.09.2016 10:58:28

Başiskele Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla mahalle halkının kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, komşuluk ilişkilerini güçlendirmek amacıyla Yeşilkent ve Sepetlipınar Mahallelerinde açtığı Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezlerinde yeni kayıtlar Ekim ayında başlayacak.

 

Her şeyin düşünüldüğü semt konaklarında çocukların dersleri için yardımcı etüt programları düzenleniyor, emekliler çaylarını yudumlarken gazetelerini okuyor, hanımlar çeşitli kurslara katılarak bilgi ve becerilerini geliştiriyor, toplantılarını yapıyor, sağlık taramaları ve konferanslar gerçekleştiriliyor. Komşular arasında kaynaşma ve dayanışmayı güçlendirmeyi hedefleyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz semt konaklarının sayısını Başiskele’de arttırıyor. 

 

Her şeyin düşünüldüğü semt konaklarında dikiş, nakış, iğne oyası, örgü, aerobik, resim, kuran, İngilizce halk oyunları, tiyatro, seramik kursları ile ilgili talepler alınarak eğitimler başlayacak. Aynı zamanda konakta düzenli olarak ücretsiz diyetisyen hizmeti veriliyor. Ücretsiz sağlık taramaları, kültürel etkinlikler de düzenli periyotlar ile mahalle halkının taleplerine göre şekilleniyor.

 

Yeni dönem kayıtlarının Ekim ayında başlayacağı Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezlerinde bu dönemde birçok kurs Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde katılımcılara verilecek.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım