HABERLER
"BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ"
Orjinal Resim
2.10.2016 14:10:02

BAŞKAN AYAZ: "BAŞİSKELE'DE ÇALIŞAN OLMAK YEDİ YILDIZLI KENTİN GÖLGESİNDE YILDIZ OLMAKTIR "

Başiskele Belediyesi'nin bu sene beşincisini düzenlediği geleneksel piknik organizasyonunda 15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okundu, çocuklar ve aileler için çeşitli yarışmalar düzenlenerek hediyeler dağıtıldı.

Sevgi, saygı, hoşgörü ile Başiskele halkına hizmet eden Başiskele Belediyesinin tüm personeli, aileleriyle birlikte piknikte buluştu. Özveriyle ve fedakârca çalışan çalışma arkadaşlarıyla birlikte olan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz personelin birbirleri arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı arttıran etkinliklerin, iş verimliliğinin artmasının yanı sıra dostlukların kurulmasına, kardeşliğin pekişmesine  vesile olduğuna dikkat çekti. 

Başkan Ayaz ayrıca 15 Temmuz akşamı hain darbe girişiminin yaşandığı saatlerde milli iradeye sahip çıkan gece meydanlarda, gündüz ise görevleri başında olan personeline ve halkına içtenlikle teşekkür etti.

15 Temmuz demokrasi ve milli irade nöbetimizde Başiskele Belediyesi çalışanlarımız ilk akşamdan itibaren Cumhurbaşkanımıza, seçilmiş hükümetimize, belediyemize sahip çıkmıştır ve 15 dakika içinde nöbet yerlerini almıştır ve Cumhurbaşkanımız "evlerinize gidin" diyene kadar da görev yerlerinden ayrılmamışlardır. Yediden yetmişe, ailenizle birlikte bu kutlu mücadeleye verdiğiniz desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Başiskele sizlerin çalışmalarıyla artık 7 Yıldızlı Kent olduğunu herkese kabullendirdi. Başiskele'de çalışan olmak bu yedi yıldızın gölgesinde bir yıldız olmaktır. Başiskele'de çalışanların ailesi olmak bu yıldızlara eşlik etmektir. Yıllardır hep beraber komşularımıza gelecek nesillerimize hizmet ediyoruz. Bütün çalışma arkadaşlarımın her birine ve ailelerine teşekkür ediyorum." dedi. 

l Fotoğraflar
 
11.JPG_03102016105505-3_1024_768.jpg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım