SOSYAL ALANLARIN SAYISI ARTIYOR
4.10.2016 11:55:12

Başiskele Belediyesi vatandaşların talepleri doğrultusunda uygun görülen alanlara yeni oyun parkları kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yeşilyurt Mahallesi Gayret Sokak ve Damla Sokak arasında kalan 5 bin 679 m² alan üzerine yürüyüş yolları, oturma alanları ve piknik masaları olan yeni bir park ve sosyal alanın yapım çalışmaları başladı.

Başiskele’nin dört bir yanında yatırımlarına devam eden Başiskele Belediyesi mahalle halkının isteklerini yerine getirmeye devam ediyor. Sosyal alanlar, yollar, kaldırımlar ve parkların kazandırıldığı Başiskele’de vatandaşların ailelerinin nefes alacağı ve dinlenebileceği sosyal alanların sayısı da artan yapılaşmayla birlikte artıyor.

Basketbol, voleybol, tenis sahası, yürüyüş yolları, oturma alanları, çocuk oyun grupları, spor aletleri, 15 adet piknik masası, 6 metrelik Mevlana anıtı, ahşap pergola ve 3 adet kameriyenin bulunacağı Yeşilyurt Mahallesi Gayret Sokak ve Damla Sokak arasında kalan 5 bin 679 m² park alanında çalışmalar başladı.