HABERLER
EN BÜYÜK VE MODERN KAPALI PAZAR BAŞİSKELE´DE
Orjinal Resim
5.10.2016 15:59:25

Kullar Yakacık Mahallesi Yakacık Caddesi ve Yeniköy Merkez Mahallesi Kültür Sokak üzerinde yapımına başlanan kapalı pazar yerleri tamamlandığında alışveriş yapan vatandaşlar ve pazarcı esnafı rahat edecek. Yakacık Mahallesi’nde 72 Çelik konstrüksiyonlu direklerin montajını yapan ekipler Yeniköy Merkez Mahallesinde temel çalışmaları gerçekleştiriyor.

Pazar alanı içerisinde vatandaşların ve pazarcı esnafının işini kolaylaştıracak şekilde güvenlik odası, mescit, çay ocağı, bay bayan lavaboları ve otopark bulunacak. Sokak aralarında ve açık alanda kurulan pazarların başta trafik düzenini bozması ve gürültü kirliliği oluşturmaması gibi olumsuz etkilerinin önüne geçilecek. Ayrıca yağmurlu ve sıcak havalarda alışverişe gelen vatandaşlarla beraber esnafta mağdur olmayacak.

Kullar Yakacık Mahallesi Yakacık Caddesi üzerinde 5 bin metrekarelik alanda yapım çalışmaları devam eden kapalı pazar alanının çelik konstrüksiyonlu direklerin montajı yapılıyor. Pazar alanında 64 pazar standı yer alacak. Temel çalışmalarına başlanan Yeniköy Merkez Mahallesi Kültür Sokak kapalı pazar alanı ise 5 bin 500 metrekarelik alanı kapsıyor ve burada da 67 pazarcı esnafı hizmet verecek.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım