FAKÜLTE CADDESİNE SICAK ASFALT
21.10.2016 13:59:43

Yol bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiren Başiskele Belediyesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında cadde sokaklar taranarak onarımları gerçekleştiriliyor. Ayrıca birçok yerleşim alanının hızla arttığı Başiskele’de bu artışa orantılı açılan yeni yollar tamamlanarak hizmete sunuluyor. Bu gelişme ve büyümeyi dikkate alan Başiskele Belediyesi altyapı hizmetlerine öncelik veriyor.

Başiskele’de birçok noktada sürdürülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yollar kaldırım taşları, beton ve sıcak asfaltla kaplanıyor. Çalışmalar kapsamında bir süre önce Yaylacık ve Mahmutpaşa Mahallesi’ne sınır olan Fakülte Caddesi’nin 600 metrelik kısmında zemin iyileştirme çalışması gerçekleştiren ekipler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin katkılarıyla yolu sıcak asfaltla kapladı.