HABERLER
MODERN KAPALI SEMT PAZARLARI MERAKLA BEKLENİYOR
Orjinal Resim
8.02.2017 15:22:50

Başiskele halkının modern ve sağlıklı koşullarda alışveriş yapabilecekleri Kapalı Semt Pazarı yerlerinin yapımları sürüyor. Kullar Yakacık Mahallesi ve Yeniköy Merkez Mahallesi’nde devam eden çalışmalar tamamlandığında mevcut pazar yerlerinde yaşanan trafik yoğunluğu, görüntü ve ses kirliliği ile çöp gibi sorunlar ortadan kaldırılmış olacak.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın Seçim Beyannamesi’nde yer alan Kapalı Pazar yerlerinden biri Kullar Yakacık Mahallesi’nde diğeri ise Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yapılıyor. Çalışmalar tamamlandığında Başiskele halkı ne yazın sıcaktan neden kışın yağışlı havalardan etkilenmeden pazar alışverişlerini kolaylıkla yapabilecek,  Pazarcı esnafı da rahatlıkla tezgâhlarını açabilecek.

Mahallelerde günü birlik kurulan pazar kültürünü daha modern ve düzenli alanlarda devam etmesi için Kapalı Semt Pazar projelerini hayata geçirdiklerini belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak mahalle halkının hizmetine sunulacağını belirtti.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım