DEKORATİF DUVAR ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
21.02.2017 11:22:11

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hacı Mecit Bulvarı üzerinde yapımına başladıkları dekoratif duvar çalışmasına devam ediyor. Başiskele Belediyesi ekipleri yol açımları başta olmak üzere ilçenin görsel güzelliğine katkı sağlayan birçok çalışma gerçekleştiriyor.

Kent estetiği açısından da birçok çalışmanın yapıldığı Başiskele'de gelecek nesiller için kalıcı eserler hazırlanıyor. Özellikle yeni imar yollarının açıldığı, yol genişletmelerinin yapıldığı cadde ve sokaklarda binaların güvenliği ve toprak kaymalarını engellemek için yol kenarlarına taş duvar ve perde duvarlar yapılıyor. Işıklandırma ve çevre düzeni ile göz kamaştıran dekoratif perde duvarlar kent estetiğini ön plana çıkartıyor. Yoğun bir tempoda çalışan ekipler Aydınkent Mahallesi Hacı Mecit Bulvarı üzerinde perde duvar çalışmasına devam ediyor.