SAĞLAM VE UZUN ÖMÜRLÜ YOLLAR BAŞİSKELE´DE
22.02.2017 11:45:37

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yapımına başladığı beton yol yapımı tamamlandı.

Her gün yeni bir yol açımı yapan ve mevcut yolların bakım onarım çalışmasını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İnan Sokakta yakın bir süre önce başlayan beton yol çalışmasını tamamladı.

Beton yollar asfalta göre daha sağlam ve uzun ömürlü olması sebebiyle fiziki şartlara göre yapılabilecek uygun alanlarda artık yollar beton ile kaplanıyor. Uzun zamandır bu konuda hassasiyet gösteren Başiskele Belediyesi yol yapım çalışmalarında beton yolların da ilçeye kazandırılması noktasında üstün çaba gösteriyor. Bu kapsamda daha önce çalışmaların yapıldığı haberini yaptığımız Yeniköy Merkez mahallesi, İnan Sokaktaki beton yol çalışmaları tamamlandı.