CAMİLERDE RAMAZAN TEMİZLİĞİ
4.05.2017 11:43:02

Ramazan ayının manevi havasının hissedilmeye başlandığı bu günlerde camilerin genel temizliği konusunda hassasiyetle çalıştıklarını belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz temizlik çalışmalarının teravih namazının kılınacağı ilk güne kadar tamamlanacağını söyledi.

Başiskele Belediyesi Ramazan Ayı öncesinde ilçede bulunan camilerde temizlik çalışması başlattı. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekip teravih namazının başlayacağı ilk güne kadar 69 caminin temizliğini tamamlayacak.

Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında ilçedeki camilerin genel temizliği yapılıyor. Camilerin, halı, pencere ve avizeleri ile birlikte vatandaşların kullandığı tüm alanlarda detaylı bir temizlik çalışması yapılıyor.