HABERLER
İŞİMİZ HİZMET, GÜCÜMÜZ MİLLET
Orjinal Resim
5.05.2017 13:51:47

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz yeni hizmet binasının meclis salonunda ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

Hizmet aşkı ve heyecanı ile Başiskele’nin büyümesine ve gelişmesine çok önemli katkıları bulunan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz mayıs ayı meclis toplantısının ardından meclis üyeleriyle gerçekleştirdiği sohbette: “8 yılda hizmetlerin ve yatırımların ardı ardına hayata geçtiği Başiskele Eğitimde, Huzurda, Turizmde, Konumuyla, Yatırım Fırsatlarıyla, Sağlıkta ve Doğada Yıldız bir kent olarak Kocaeli’nin gündeminde yer alıyor.

Hitabı, üslubu, herkesi kucaklayıcı yaklaşımı, Başiskele halkına, çalışanlarına verdiği önem ve değerle her zaman fark oluşturan Başkan Ayaz, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil toplum kuruluşları, Kamu kurumları ile uyum içerisinde çalışıyor. Hizmette sınır tanımayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz seçim beyannamesinde halkına verdiği sözlerin neredeyse tamamını yine onlardan aldığı güçle yerine getirmiş durumda. Sosyal belediyecilik anlamında yeni ve farklı, genç yaşlı, kadın erkek her kesime hitap eden örnek projeleri gerçekleştirerek Başiskele halkının hizmetine sunuyor.

Başkan Ayaz göreve geldiği ilk yıllarda Başiskele 'de tüm planlamaları yaptı, akabinde bu planlamalar doğrultusunda büyük projeleri gerçekleştirmeye başladı. Şimdi Başiskele ‘de yapımı devam eden büyük projeler var. Tamamlananlar ise sırasıyla açılıyor. Başiskele ’de neredeyse her hafta sonu birkaç açılış programı ile toplu açılış gerçekleşiyor. Artık yeni binasına da yerleşen Başiskele Belediyesi, Başkan Ayaz’ın öncülüğünde birçok yeni hizmete halkından aldığı güçle devam edecek.   
 

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım