HABERLER
BİZ ÇALIŞIYORUZ BAŞİSKELE KAZANIYOR
Orjinal Resim
10.05.2017 12:11:41


Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, her ay düzenli olarak yapılan değerlendirme toplantısında mahalle muhtarlarıyla bir araya geliyor. Mayıs ayı olağan muhtarlar toplantısına katılan tüm muhtarlar tek tek söz alarak mahalleleriyle ilgili taleplerini dile getirdi. 

 

İstişare toplantısına, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş ve muhtarlar katıldı. Başkan Ayaz konuşmasında “Modern bir Başiskele için Başiskele halkına hizmet etme gayreti içerisinde olduklarını ve muhtarlarla birlikte takım ruhu ile hareket ettiklerini belirtti. Bizim moralimizi ve performansımızı düşürmek isteyenler elbette olacaktır. Bizleri halkımız seçiyor, onlar ne derse o olur. İlçemizde açılışını gerçekleştireceğimiz yaklaşık 15 projemiz var. Seçim beyannamemizin %95’ini tamamlamış durumdayız. 

Her zaman halkımızdan aldığımız güçle halkımızın hizmetkârıyız. Her mahallemizde yeni projelerimiz ve uygulamalarımız var. Mahallelerimizde planlamalarımız parke yol ve beton yol ihalelerimizi yaptık. Çalışmalarımız devam edecek. Halkımızın taleplerini yerine getireceğiz. Bizim Seçim Beyannamemizin dışında gerçekleştirdiğimiz birçok projelerimizde var. Gün bugündür, çalışmalarımız her aşamada birbirimizle kol kola, planlamalarımız dâhilinde devam edecek.” dedi.
 

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım