HABERLER
ÖZEL GÜNDE ÖZEL ÇOCUKLARA BAHAR ŞENLİĞİ
Orjinal Resim
17.05.2017 15:49:43

Başiskele Belediyesi’nin semt konaklarında etkinlikleri devam ediyor. Önceki gün 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, Yeşilkent Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin bahçesinde Başiskele’de hizmet veren Engelli Rehabilitasyon Merkezleri öğrencileri de katılım sağladı.

“En Büyük Engel Sevgisizliktir” sloganıyla Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın her fırsatta engelli, çocuk ve kadınlara, gençlere önem verdiğini görüyoruz. Seçim beyannamesinde söz verdiği projelerin %95’ini hayata geçiren Başkan Ayaz’ın semt konakları projesi halktan oldukça ilgi görüyor. Bu kapsamda kurs, eğitim, sağlık desteklerinin yanı sıra çocukların eğlenebilecekleri birbirinden güzel etkinlikler de yapılıyor.

16 Mayıs günü Yeşilkent Semt Konağında bu proje kapsamında buluşan çocuklar hep birlikte kahvaltı yaptıktan sonra palyaço eşliğinde birbirinden güzel oyunlar oynadılar. Ardından pamuk şeker, patlamış mısır ile şenlik havasında baharı hep birlikte karşıladılar. Proje kapsamında etkinliğe yaklaşık 100 öğrenci katılım sağladı. Veliler de bu projenin kendi özel çocukları ile diğer çocukların bir arada etkinlik yapıyor olması açısından çok güzel bir etkinlik olduğunu dile getirdiler.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım