HABERLER
YAŞAMA DEĞER KATAN BİR İLK DAHA BAŞİSKELE´DEN
Orjinal Resim
17.05.2017 15:55:23

Başiskele Belediyesi yaşama değer katan hizmetlerinden; Başiskele 15 Temmuz Milli İrade Parkı ile ilk’leri Başiskelelilere yaşatmaya devam ediyor. Eşi benzeri olmayan özgün projesi ile Türkiye’de ilk olacak olan 15 Temmuz Milli İrade ve Şehitler Parkı projesi için çalışmalar devam ediyor. Başkan Ayaz ekibi ile birlikte çalışmaları yerinde inceliyor.

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Yeşilyurt Mahallesi’nde 8 bin metrekare alan üzerine kurulacak 15 Temmuz Milli İrade ve Şehitler Parkı yapım çalışmaları hızla sürüyor.  Park içerisinde Türk Milleti’nin hain darbeye karşı kahramanlığını yansıtan görseller yer alacak.

Bu görsellerle 15 Temmuz hain darbe girişiminde eski adıyla İstanbul Boğaz Köprüsü üzerinde yaşananlar anlatılacak. Görseller içerisinde kamyonla, yürüyerek tankların üzerine giden vatandaşlar, tanklar, askerler, Türkiye Büyük Millet Meclisi, hilal şeklinde 249 temsili şehitlik ve servi ağacı, tören alanı,  yıldız şeklinde müzayede alanı ve darbeler tarihi sunum odası yer alacak.

Şimdiden büyük merakla takip edilen parkın çalışmalarının Temmuz ayına yetişmesi planlanıyor.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım