HABERLER
BAŞİSKELE´DE SERİ ÇALIŞMALAR
Orjinal Resim
18.05.2017 17:21:25

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yol genişlemesi gerçekleştirdiği Yeniköy Merkez Mahallesi Kültür Sokakta beton yol, Yuvacık Yakacık Mahallesi Çamlıca Caddesi’nde Taş Duvar çalışması gerçekleştiren ekipler Yeşilkent Mahallesi Rüzgarlıbahçe Sokağı parke yol yapmak için hazırlık yapıyor.

Her zaman vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen, vakit kaybetmeden çözüm konusunda ilgili birimleri görevlendiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz yapılan çalışmaları da yakından takip ediyor. Mahalle sakinleri, esnaflar, genç ve yaşlı herkesle yakından ilgilenen, sohbet eden onların isteklerini dinleyen Başkan Ayaz yapılan tüm çalışmaların Başiskele halkı için olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Hizmetlerin gerçekleştiği mahallelerde komşuların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Ayaz özellikle yol genişletme çalışmalarını vatandaşları rızasını alarak gerçekleştiriyor. Başkan Ayaz’ın talimatları doğrultusunda vakit kaybetmeden çalışmaya başlayan ekipler ilçenin birçok noktasında yol açımı, parke yol, taş duvar ve beton yol çalışması gerçekleştiriyor.

Bu çalışmalardan bazıları Yeniköy Merkez Mahallesi Kültür Sokakta beton yol, Yuvacık Yakacık Mahallesi Çamlıca Caddesi’nde Taş Duvar çalışmaları olarak devam ederken ekipler Yeşilkent Mahallesi Rüzgarlıbahçe Sokağı  parke yola hazırlıyor.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım