BİNLERCE KİŞİ GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞUYOR
2.06.2017 16:54:31

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen ve Başiskele' de faaliyet gösteren firmaların desteği ile verilen iftar yemekleri ve Ramazan programlarına ilgi her geçen gün daha da artıyor.

Başiskele'nin doğal güzelliğinin yanı sıra halkın sıcaklığı, birlik ve beraberliği de eklenince Başiskele Sahili’nde yeni kaynaşmalar yaşanıyor, yeni dostluklar kuruluyor. Komşu ilçelerden gelen misafirlerin de katıldığı iftar programlarına katılım her geçen gün artıyor. Bu geleneği sürdüren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a teşekkür eden vatandaşlar bu tür etkinliklerin devam etmesi dileğinde bulunuyor.

Başiskele Sahili'nde LİMAŞ A.Ş  tarafından verilen iftar yemeği sonrasında program yaptığı tarihi sohbetlerle tanınan Prof. Dr. Ahmet ŞİMŞİRGİL’in “Osmanlı’da Ramazan” sohbeti ile devam etti.