HABERLER
"BİZİM İŞİMİZ HİZMET, GÜCÜMÜZ MİLLET"
Orjinal Resim
4.06.2017 15:51:43

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz her ay olağan olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısını bu ay da iftar programı ile birlikte gerçekleştirdi. Toplantıya birlik ve beraberlik duygusu içerisinde Başiskele Muhtarlar Dernek Başkanı İlhan Altıntaş, tüm muhtarlar ve belediye başkan yardımcıları, müdürler katılım sağladı.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz konuşmasına tüm muhtarların Ramazan-ı Şerif’ini kutlayarak başladı. Ardından muhtarlara seslenen Başkan Ayaz: “Gün içerisinde çalışmalarımızda belediyede ki tüm arkadaşlarımız başkan yardımcılarımız ile birlikte uyum içerisinde hep birlikte güzel işler çıkarıyoruz. Bu eserler Kocaeli’de Başiskelemizi cazibe merkezi haline dönüştürüyor.  Çalışmalarımız aynı hızda eksiksiz sürecek. Durmadan, yorulmadan öncü birçok projemizi siz kıymetli muhtarlarımızla birlikte komşularımıza kavuşturmaya devam edeceğiz.  Haziran ayının 10’unda Vezirçiftliği Mahallemiz’de gençlerimiz için bir spor salonu açılışı planlıyoruz. Yeşilyurt Mahallemizde hayata geçireceğimiz örnek projemiz semt konağının da ihalesini gerçekleştirdik.

Bu toplantıları gerçekleştiriyor olmamızın en önemli katkısı siz kıymetli muhtarlarımız ile birliktelik ve istişaremizin devamlılığını pekiştirmesidir. Başiskele Belediyesi gerçekleştirdiği her projede her zaman kurumlar ve kişiler ile birliktelik ve örnek uyum içerisinde çalışmış ve bu şiarla kentimize güzel işler kazandırmıştır.

Başiskelenin gücünü göstermek için tüm muhtarlarımızla kol kola, omuz omuza çalıştık. Birçok eseri kentimize kazandırdık kazandırmaya, yeni nesillere aktarmaya da devam ediyoruz. Vakıf üniversitesi çalışmaları devam ediyor.  Eğitim yıldızımız her geçen gün yeni yatırım ve başarılarla daha da parlamaya devam ediyor. Bayan spor merkezi projelerimizin hayata geçmesi noktasında ekiplerimiz çalışmalarını tamamlıyor.  Seçim beyannamemizdeki projelerimizin %98’ini gerçekleştirdik.

Toplantı iftar programının ardından muhtarların soru cevapları ile sona erdi.

 

 

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım