HABERLER
GENÇ İLÇENİN GENÇLERİNE GÜÇ KATACAK AÇILIŞ
Orjinal Resim
4.06.2017 15:56:56

Sağlıklı bir nesil için gençliğe büyük önem veren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz erdemli sporcuların yetişmesi için Başiskele’de sosyal dönüşüm gerçekleştiriyor. İlçede spor sevgisini aşılamak ve sporla dolu bir yaşam için kahvehaneler gençlik merkezlerine dönüştürülüyor.

ençlerin boş vakitlerini değerlendirmelerini sağlayacak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini yapabilecekleri, onların yaşam kalitesini ve enerjilerini sağlıklı biçimde değerlendirmelerine olanak sağlayacak, ufuklarını genişletmeyi, sağlıklı, sosyal ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamayı amaçlayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor.

Mehmetağa Mahallesi Hayme Hatun Bayan Spor Merkezi, Semt Konakları ve Sosyal Yaşam Merkezleri içerisinde bulunan bayan spor merkezleri ile Fatih Mahallesi Öncü Gençlik Merkezi’nin açılışının ardından erkeklerin spor yapmaları için hazırlanan Diriliş Fetih Gençlik ve Spor Merkezi’nin açılışı da gerçekleştirildi.

“İmkânı olan olmayan herkes istifade etsin diye bölgesel olarak çalışmalarımız devam edecek. Güçlü Türkiye’nin güçlü milli ve manevi neslinin oluşmasına katkıda bulunuyoruz” diyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz “Bizim amacımız sadece spor salonu yapmak değil, gençlerimizin ruh ve beden sağlıklarını korumak, milli ruh ve beraberlik duygularını güçlendirmek geliştirmek. Bu gençlik merkezinin hemen karşısında bulunan Hayme Hatun Bayan Spor merkezimizde bayanlarımız diyetisyenimizden ücretsiz faydalanıyor sporlarını ve sohbetlerini gerçekleştiriyor. Bizim yapmaya çalıştığımız sadece yol kaldırım yapmak değil aynı zamanda gönüllere giden yollara da kaldırım taşı koymak. Bizim birbirimize ihtiyacımız var. Biz birbirimize fırsatız. Nasıl Türkiye 10 ülke ekonomisinin içerisinde olacak diyorsak aynı şekilde Güçlü Başiskele’de birlik ve beraberlik ve dayanışma içerisinde Büyükşehir Belediyesi’nden sonra Kocaeli’de bir numara olacak. Dedi.

Daha sonra katılan misafirlerle birlikte Mehmetağa Mahallesi’nde bulunan Diriliş Fetih Gençlik ve Spor Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışlın ardından gençlerle iftar programını gerçekleştirmek üzere Başkan Ayaz Ada Park I.Etapta yer alan Kız Kulesi Restauranta geçti.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım