HABERLER
BİZ BAŞİSKELE´YE AŞIĞIZ
Orjinal Resim
5.06.2017 16:08:24

Başiskele’de ilkleri hayata geçirmenin onurunu yaşayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz tüm çalışanları ve aileleri ile birlikte iftar sofrasında bir araya geldi.

Başiskele halkına daha güzel hizmetler sunmak için Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ile birlikte uyum içerisinde çalışan, kalıcı hizmetlere imza atan Başiskele Belediye Personeli çalışma arkadaşları ile birlikte iftar yaptı. Ailelerinde katılım sağladığı iftar yemeğinde Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve personeli birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Ayaz’la çalışmaktan, Başiskele halkına hizmet etmekten gurur duyduklarını belirten personel iftar yemeğine tam katılım sağladı. 1.500 kişinin katılımı ile gerçekleşen iftar yemeğinde masaları tek tek dolaşan Başkan Ayaz, personel ve ailelerine hoş geldiniz diyerek gül dağıttı.

Çalışanlarıyla birlikte Başiskele halkına hizmet etmeye gayret gösterdiklerini belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz “Sizlere özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Yaptığımız toplantılar ve buluşmalar bizim gönül ve ruh birlikteliğimizi, Başiskele halkımıza, Başiskele’ye olan aşkımızı ve heyecanımızı güçlendiriyor.

Tüm çalışmalarımızı yarınki nesillerimiz olan çocuklarımız içindir. Biz inandığımız değerlere sahip çıkarak halkımıza hizmet etmeye canı gönülden devam edeceğiz. Her şeyimiz Başiskele. İşimiz Hizmet Gücümüz Millet. Çocuklarımızın huzuru, ideal Başiskele için hep birlikte omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Biz çalışıp ürettikçe, kalıcı eserler bıraktıkça bizim çocuklarımız bizim eşlerimiz yarınlarda daha güzel yaşayacak”. dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım