BAŞİSKELE´DE ÇALIŞMA TEMPOSU YÜKSEK
7.06.2017 13:13:18

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü merkez ve kırsal alanlarda yol açma, reglaj, dolgu malzemesi serim çalışmalarına devam ediyor. Havaların ısınmasıyla artan talepler ekiplerin çalışma temposunu yükseltmiş durumda.

Vatandaşların resmi başvurularını değerlendirip gelen talepleri öncelik sırasına göre programına alan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, en kısa sürede çözüme kavuşturuyor. Gerekli ölçümler ve işaretlemeler yapıldıktan sonra iş makinaları ile açılan yolların düzenlemeleri yapılarak yollar işler hale getiriliyor.

Başiskele Belediyesi aynı zamanda kimsenin mülkiyetinde olmayan kadastro yollarının açımlarını da gerçekleştiriyor. Son olarak ekipler Paşadağ Mahallesi Nebi Sokak üzerinden Huri Paşa Caddesi’ne uzanan yaklaşık 450 metrelik yolun açılması için çalışma yapıyor. Yol 15 metre genişliğinde olacak.