HABERLER
BAŞİSKELE´NİN İLK TRAFİK KAHRAMANLARI EĞİTİMDE
Orjinal Resim
8.06.2017 15:04:31

Yaptığı hizmetlerle ilklere imza atan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Çocuk Trafik Eğitim Parkı ile çocukların gönlünde taht kurdu. Geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Barbaros Mahallesi Çocuk Trafik Parkı’nda eğitimler başladı. Heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar hem öğreniyor, hem eğleniyorlar.

 

Çocukların okul yıllarında aldığı trafik eğitimleri ile ileride bilinçli sürücüler olmaları ve yaşanan trafik kazalarının en aza indirilmesi için sosyal sorumluluğunu yerine getiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ilçede 7 dönümlük alana çocuk trafik eğitim parkı kurdu. Trafik Eğitim alanının yanı sıra çocuk parkı da bulunan alana okullar ilgi göstermeye başladı. Uzman eğiticilerin verdiği eğitimlerden faydalanmak için müracaat eden parkın ilk ziyaretçileri Yeşilyurt Mahallesi Levent Kırca Oya Başar İlkokulu 2-B sınıfı öğrencileri oldu.

 

Gelen öğrencilere ilk olarak eğitim sınıflarında karşıdan karşıya geçme, trafik işaretleri gibi konularda genel trafik eğitimi filmlerle anlatılıyor. Daha sonra çocuklar için hazırlanmış özel eğitim parkurunda uygulamalı eğitim veriliyor.
 

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım