HABERLER
BAŞİSKELE FOTOĞRAF YARIŞMASININ 5.Sİ BAŞLADI
Orjinal Resim
10.08.2017 14:09:49

7 YILDIZLI KENT BAŞİSKELE EN GÜZEL FOTOĞRAFLARINI ARIYOR

Başiskele Belediyesi Başiskele’nin tanıtımına katkıda bulunmak ve amatör veya profesyonel fotoğrafçıların; kendi pencerelerinden 7 Yıldızlı Kent (huzurda, doğada, turizmde, sağlıkta, eğitimde, konumuyla, yatırım fırsatlarıyla) Başiskele’ye bakışlarını yansıtan belediyenin turizm, tanıtımına fayda sağlayacak eserlerini toplumla paylaşmaya aracı olmak, onların motive olmasına katkıda bulunmak için yarışma düzenliyor. Bu sene önceki senelerden farklı olarak aynı zamanda “En iyi Haber” kategorisiyle gazetecilerden de fotoğraflar alınacak.

BÜYÜK ÖDÜL 7 BİN TL

Her katılımcının en fazla 7 eserle katılabildiği yarışmada büyük ödül 7.000,00 TL, ikinciye 5.000,00 TL, üçüncüye 3.000,00 TL ödül verilecek. Aynı zamanda “En iyi Haber” ödülü 2.000,00 TL Jüri Özel Ödülü de 1.000,00 TL şeklinde verilecek.  Yarışma kurulu ayın zamanda sergilemeye seçtiği en fazla 50 eserin her birine 200 TL ‘de sergi ödülü vermeyi planlıyor. Türkiye’nin bir çok bölgesinden ve özellikle Kocaeli’den katılımın beklendiği yarışma bugün itibariyle start verdi. Yarışma 30 Mart 2018 mesai bitimi saat 17.30’da son bulacak.

ZENGİN JÜRİ KURULU

Başiskele Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişikler Müdürlüğü’nün koordine ettiği 7 Yıldızlı Kent Başiskele Fotoğraf yarışmasının konusu 7 Yıldızlı Kent Başiskele. 4 mevsim fotoğraf yarışmalarının katılacağın yarışmada aynı zamanda Gazetecilerin katılacağı “En iyi Haber” ödülü de yer alıyor.  Jüride Kocaeli Fotoğrafçılar ve Benzerleri Dernek Başkanı İbrahim ŞAHİN, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Dernek Başkanı Çetin GÜROL, Fotoğraf Sanatçıları Ömer AKBAŞ, Dr.Fahri YILMAZ ve Erhan SARALOĞLU, Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Sema ARAT, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Çelikiz, Başiskele Kent Konseyi Başkanı Fahri Uslu’dan oluşuyor.

Başiskele Belediyesi bu yarışmada hem kurumları hem de stk’ları yarışma içine dahil ederek, kapsamlı bir katılım beklemeyi amaç ediniyor. Başiskele Belediyesi profesyonel ve amatör bir çok fotoğrafçıyı Başiskele’ye bekliyor. Başvuru için www.basiskele.bel.tr adresini ziyaret ederek yarışma şartnamesini okuyabilir ve başvuru formunu indirebilirsiniz.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım