SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ YOLLAR BAŞİSKELE´DE
11.08.2017 12:26:09

İlçenin gelişmene yönelik yapılan proje ve hizmetlerle Başiskele her geçen gün gelişiyor, değişiyor.  Tercih edilen ilçe konumunda olan Başiskele’de yapılaşmanın artış göstermesi beraberinde altyapı ve üstyapı çalışmalarının artışına sebep oluyor. Başiskele Belediyesi bu anlamda yeni imar yolları açarak, mevcut yollarda düzenlemeler yapıyor, talepleri yerine getiriyor ve ileriye dönük çalışmalar gerçekleştiriyor.

İlçede yapılan yeni yatırımlarla markalaşan Başiskele, kentsel dönüşümün en açık görüldüğü ilçelerin başında geliyor. Başiskele modern kent olma yolunda giderek şekillenirken bunun göstergesi olarak cadde ve sokaklarda büyük değişim yaşanıyor. 2017 yılı yatırım programı kapsamında asfaltlama çalışmalarına hız veren Başiskele Belediyesi altyapı sorunu bulunmayan veya altyapısı yenilen cadde ve sokakları asfaltlıyor. Yürütülen asfaltlama çalışmaları kapsamında Fatih Mahallesi Kasımoğlu Sokak, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, Yeşilyurt Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı, ve Serdar Mahallesi Sultan Murat Caddesi ile Yavuz Caddesi asfaltlanıyor.