YENİ İŞ YERLERİ TAMAMLANDI
16.08.2017 12:09:45

Başiskele Belediyesi atıl vaziyette bulunan Yeşilkent Mahallesi Kalıcı Konut İş Merkezleri’ni eğitim tesisine dönüştürmek için hazırlık yaparken iş merkezlerinin zemin katında hizmet veren esnafı mağdur etmemek için yeni iş yerleri yaptı.  Esnaf yeni yerlerine geçmeye başladı.

Zamanında kalıcı konutlarla birlikte yapılan ve yıllardır atıl vaziyette bulunan Yeşilkent Mahallesi Kalıcı Konut İş Merkezileri eğitim tesislerine dönüştürülüyor. Atıl vaziyette bulunan iş yerlerinin alt katlarında hizmet veren esnafın mağdur olmaması için bu binaların hemen karşısında bulunan 2 dönümlük araziye Başiskele Belediyesi 5 adet yeni iş yeri ve bölge halkına hizmet verecek Yeşilkent Mahallesi Muhtarlık Binası’nı yaptı.