DEPREM ŞEHİTLERİ RAHMETLE ANILDI
18.08.2017 15:39:27

Başiskele Belediyesi 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 18'nci yıl dönümünde deprem şehitleri için Başiskele'de bulunan mezarlıklarda ve camilerde Kur’an-ı Kerim okuttu.

17 Ağustos 1999 Marmara Depreminde Başiskele'de hayatını kaybedenler Başiskele Belediyesi'nin düzenlediği programla anıldı. Depremin 18'inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen anma programları mezarlıklarda ve camilerde yapıldı. Felakette yaşamlarını yitirenler dualarla anıldı.

Mehmetağa Mahallesi, Bahçecik Merkez Mezarlığı, Yeniköy Merkez Mezarlığı, Yeşilyurt Mahallesi Merkez Cami ve Altınkent Merkez Cami yanında bulunan çocuk parkında vakit namazları sonrasında Kur'an-ı Kerim okundu. Programlara katılanlara ve cami cemaatine lokum, gülsuyu ve yemek ikramlarında bulunuldu. 17 Ağustos 1999 Deprem Şehitlerini Anma Programları Başiskele'de Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatıyla her yıl düzenli olarak yapılıyor.