YAYALAR VE SÜRÜCÜLER İÇİN BELİRGİN YOLLAR
22.08.2017 16:46:54

Başiskele Belediyesi cadde ve sokaklarının kalitesiyle farkını gösteriyor. Birçok hizmetin gerçekleştiği Başiskele’de asfaltlanan cadde ve sokaklar ilçenin kimliğine değer katarken yol çizgileriyle özellikle yol ve kaldırımlar araç sürücüleri ve yayalar için güvenli hale getiriliyor.

Şehir içi ulaşımında oldukça önemli yere sahip olan ana cadde ve sokakların yaya kaldırımları Başiskele Belediyesi ekiplerince boyanıyor. Mevsim şartları nedeniyle boyaları solan veya yeni yapılan kaldırımların bordür taşları yeniden boyanarak belirgin hale getiriliyor. Sarı ve beyaz renklerde boyanan bordür taşları, hem gece hem gündüz yol kenarlarında güzel bir görüntü oluştururken belirginliği sayesinde araçların ve yayaların dikkatini de arttırmış oluyor. Yaya geçitleri ve yol tümseklerini boyayan ekipler ana arter, cadde ve sokaklardaki boyama çalışmalarına hava şartları el verdiği sürece devam edecek. Boyanan yollar estetik güzelliği kadar özellikle sürücüler için daha güvenli ve kullanışlı oluyor.