HABERLER
HER ŞEY YAŞAMA DEĞER BİR BAŞİSKELE İÇİN
Orjinal Resim
21.09.2017 13:52:41

MUTLU KOMŞULARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz teknik ekibiyle birlikte sahadaki çalışmaları yerinde inceledi.Başkan Ayaz, Kılıçarslan ve Şehitekrem Mahallesi’nde yapımı devam eden beton yol ve yağmur suyu kanal çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplere gerekli talimatlarda bulundu.

Havaların güzel devam etmesiyle adeta gece gündüz çalışan birimler talep edilen birçok noktaya çözüm sağlamak için taş üstüne taş koyulmadık bölge bırakmıyor. Bu çalışmalar kapsamında ekipler, Şehitekrem Mahallesi Komşu Sokak ve Kılıçarslan Mahallesi Memiş Sokakta çalışmaları sürdürüyor. Söz konusu bölgenin eğimli arazide yer alması sebebiyle yağmurlu havalarda yağmur sularının kontrol altına alınması için yağmur suyu kanalları yapılan bölgede beton yol çalışmaları da tamamlanıyor. Yine arazinin durumuna göre en uzun ömürlü yolun beton yol olduğu bu bölgelerde çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: “Kentimizin birçok bölgesinde vatandaşlarımızın bizlere ulaştırmış olduğu talepler doğrultusunda üst yapı hizmetlerimizi planlıyor ve düzenli programlar halinde hayata geçiriyoruz. Kentimizi tercih eden tüm komşularımızın bu tercih sebepleriyle kendileri şanslı hissetmeleri için hizmetlerimizden memnuniyetleri bizler için çok önemli, çalışma ve planlamalarımız da bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz.”

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım