MUHTARLARIMIZLA SAHADAKİ ÇALIŞMALARI İNCELİYORUZ
21.09.2017 15:35:16

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz göreve geldiği günden bu yana her zaman kentin tüm kanaat önderleri ile uyum ve birliktelik içinde çalışmasıyla takdir gördü. Birçok siyasi yöneticilerin zorlandığı bu noktada Başkan Ayaz uyum ve birlikteliği yakalayarak kent için en güzel hizmetleri ve projeleri kazandırmanın derdinde bir vizyon çizdi. Bu doğrultuda kentin her bölgesinde de yaptığı hizmet ve projelerde mahalle muhtarları ile bir araya gelen Ayaz, onların da görüş ve önerilerine değer veriyor. Mahallenin tüm ihtiyaç ve talepleri noktasında köprü vazifesi gören muhtarlar da bu ilgi ve alakadan memnun. Tüm çalışmaları yakından inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz muhtarlar ile sahada incelemelerde bulunuyor.

Bu kapsamda Döngel Mahalle Muhtarı Uğur Baydar, Kılıçarslan Mahalle Muhtarı Coşkun Tuncay ve Şehitekrem Mahalle Muhtarı Yusuf Mandıra, Mahmutpaşa Mahalle Muhtarı Niyazi Mutlu, Serdar Mahalle Muhtarı Yaşar Erdaş ile sahada buluşan Başkan Ayaz çalışmaları yakından takip ederek yerinde muhtarlara da bilgilendirme yaptı.